تاکید فرمانده قرارگاه پدافند هوایی ارتش بر لزوم دخالت نکردن نظامیان در سیاست
رمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) ارتش با اشاره بر ضرورت مشارکت گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری، بر لزوم شرکت نکردن کارکنان این قرارگاه در دستهبندیهای سیاسی تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی در مراسم صبحگاه مشترک این قرارگاه اظهار کرد: فرمانده کل قوا در سخنرانی خود در 14 خرداد در حرم امام راحل به سه مطلب اساسی خودباوری، خداباوری و مردمباوری اشاره کردند. ایشان فرمودند اگر از خودباوری به خداباوری برسیم، به مردمباوری نیز خواهیم رسید.
وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: روز 24 خرداد واقعهای بسیار میمون و مبارک است. این روز از سوی فرماندهی معظم کل قوا روزی بسیار متبرک نامگذاری شده است و باید حماسه سیاسی یاد شده توسط فرماندهی کل قوا در این روز تحقق یابد.
اسماعیلی با بیان اینکه "همه میدانیم سرمایه چیست"، اظهار کرد: سرمایه ابزاری برای تحقق هدفهاست و هرکدام از ما برای رسیدن به هدفی سرمایهای را جمع میکنیم. زمانی که همه ما در یک مسالهای با یکدیگر مشارکت و همکاری داشته باشیم و به هم اعتماد کنیم، این اعتماد و مشارکتمان در بین اقشار جامعه به سرمایه اجتماعی تبدیل خواهد شد که مهمترین شرط لازم برای توسعه نظام اسلامی نیز همین سرمایه اجتماعی است.
وی با بیان اینکه "یکی از مصادیق این سرمایه اجتماعی، انتخابات است"، خاطرنشان کرد: اگر این سرمایه اجتماعی با انتخابات در یک جامعه اسلامی به وجود بیاید و چنانچه این جامعه اسلامی اقتداری مثل جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد، ارزش و اقتدار این جامعه را زیاد خواهد کرد و به همین دلیل باید یک انتخاب اصلح را داشته باشیم.
اسماعیلی با بیان اینکه "انتخاب اصلح دارای دو وجهه است"، خاطرنشان کرد: وجهه بیرونی انتخاب اصلح از طریق رسانهها شکل میگیرد و وجهه درونی آن نیز وجههای تفکری دارد که بهترین الگو برای آن، فرمایش فرماندهی کل قوا است.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در 16 اردیبهشت سال جاری و همچنین 18 فروردین در جمع فرماندهان و نظامیان در مورد انتخابات اظهار کرد: این بیانات هم توصیه است و هم اهمیت بالای انتخابات را به عنوان یک سرمایه اجتماعی نشان میدهد.
وی با تاکید بر لزوم شرکت نکردن نظامیان در مناقشات و تبلیغات سیاسی کاندیداها گفت: مشارکت در یک انسجام پرشور، هم تکلیفی است بر گردن نظامیان و هم یک دستور نظامی است. نظامیان باید دقت داشته باشند که برابر با ماده 40 قانون جرایم نیروهای مسلح که فعالیت نیروهای مسلح و دستهبندیها و مناقشات سیاسی انتخاباتی را ممنوع کرده است، باید از شرکت در این مناقشات خودداری کنند، چراکه در این صورت بخش امنیتی کشور متضرر خواهد شد.
اسماعیلی ادامه داد: مشارکت نظامیان در مناقشات و تبلیغات سیاسی فقط به این معنا نیست که این افراد در ستاد انتخابات یک کاندیدا دیده شوند. این افراد باید توجه داشته باشد که حتی در مجامع خانوادگی نیز با دید دیگری نسبت به آنها نگاه میکنند. این افراد باید دقت داشته باشد که حتی در مجامع خانوادگی خود نیز در مسائل سیاسی کشور جهتدهی خاصی نداشته باشند.
وی با بیان اینکه رهبری همواره تاکید داشتند که رای دادن به هریک از این کاندیداها به معنی رای دادن به جمهوری اسلامی ایران است، گفت: افراد باید تلاش داشته باشند که خودشان انتخابی اصلح انجام دهند.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء با اشاره به برگزاری چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز اظهار کرد: همانگونه که از اسفند سال 77 شاهد هستیم که برای آبادانی و شکوفایی شهرها و روستاها نمایندگانی از این شهرها و روستاها انتخاب میشوند. حضور پرشور در این انتخابات و همچنین انتخابات ریاست جمهوری برای ما علاوه بر اینکه یک قدرت سیاسی به ارمغان میآورد، اخلاق اجتماعی و شهروندی ما را نیز به همگان نشان میدهد.
وی با تاکید بر اینکه "حضور پرشور در انتخابات ملاکی برای ارزیابی توزیع قدرت در جامعه است"، اظهار کرد: مشارکت مردم در انتخابات بطور کامل به یک قدرت سیاسی و همچنین حفظ روحیه سلحشوری و در نهایت حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تبدیل خواهد شد.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) با آرزوی ایجاد حماسهای پرشور در 24 خرداد امسال اظهار کرد: در کمیسیونهای امنیتی ستاد قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص)، دستوراتی به همه ارکان و مناطق ابلاغ شده است که این موارد باید کاملا اجرایی شود.
اسماعیلی افزود: در مجموعه پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) حتی یک نفر نیز نباید بدون رای باشد، چراکه رای دادن هم تکلیف و هم فرمان ماست.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه "خطر مواد مخدر کمتر از موشکهای کروز نیست"، تاکید کرد: همه ما وظیفه داریم در برابر این سلاح مخرب که هم طلاق میآورد و هم دین و غیرت را از میان میبرد مقابله کنیم. موشکهای وارده به دزفول اینگونه تاثیرات منفی نداشت که مواد مخدر دارد. به همین دلیل است که ما میگوییم حتی یک نفر را که به این مسائل گرایش داشته باشد نمیپذیریم. همه باید کمک کنیم افراد اینچنینی را یا هدایت کنیم یا اگر هدایتپذیر نیستند از بین خود بیرون کنیم.
نظرات شما عزیزان: